TURNEU BAIA MARE – Minaur a învins în primul meci CSM Reșița. Mihai Dobra a fost împrumutat echipei bănățene

499

Azi a început în Baia Mare un turneu amical de handbal masculin la care participă CS Minaur, AHC Potaissa Turda, CSM Reșița și Universitatea Suceava. Băimărenii s-au calificat în finala competiției după ce au învins în primul meci CSM Reșița.

CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița 32-27 (16-14)

Minaur: Ciobanu (8 intervenții, a apărat 2 de 7m), Țenghea (7) – Haiduc 6, D. Mureșan 4, Kotrc 4 (1 din 7m), Vojvodic 4 (2 din 7m), T. Botea 3, Cristescu 3, Căbuț 2, Coric 2, Buzle 2, Bera 1, R. Nagy 1. Antrenori Stephane Plantin, Alexandru Sabău și Răzvan Pop.

Reșița: Simulescu 8 intervenții (a apărat un 7m), Tevzadze (4) – Bahan 6 (2 din 7m), Laslo 4, Mledenciu 3, Dobra 3 (2 din 7m), L. Ignat 2, Heimbach 2, Bărbuș 2, Belchite 2, Dediu 1, Vulpe 1, Santeiu 1, Daia. Antrenor Ilie Vaidasigan.

Au arbitrat: Ștefan Hendrea (Baia Mare) și Octavian Fânață (Arad).

Aruncări de la 7m: 5-6, transformate 3-4 (au ratat Kotrc, Vojvodic / Dediu, Dobra).

Jocul a fost unul tipic pentru această perioadă de pregătire, în care antrenorii celor două formații au rulat tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. La oaspeți a jucat și băimăreanul Mihai Dobra, jucător pe care reșițenii l-au împrumutat de la CS Minaur pentru partea a doua a campionatului.

Băimărenii vor juca finala turneului mâine, de la ora 12, cu AHC Potaissa Turda care a învins CSU Suceava cu 37-23 (20-13). Întâlnirea va fi precedată de finala mică a turneului (ora 10), în care se vor întâlni CSM Reșița și CSU Suceava.

Marius CÎMPIAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here