TURNEE DE PREGĂTIRE – Fetele de la Minaur participă la inaugurarea unei săli de sport în Ungaria, băieții joacă acasă

416

Echipa de handbal feminin CS Minaur va participa la un turneu de pregătire în Ungaria, la finalul acestei săptămâni. Băimărencele vor fi prezente, cu această ocazie, la inaugurarea noii săli de sport din localitatea Hajdunanas, situată în apropierea orașului Nyiregyhaza.

La turneul “Median Kupa”  vor mai fi prezente cinci echipe, competitoarele fiind împărțite în două grupe. Băimărencele vor pleca spre Hajdunans vineri, 24 ianuarie. Nu vor face deplasarea Paulina Masna, Cristina Ciaușescu și Anna Ivanenko.

Programul turneului:

– Sâmbătă, 25 ianuarie: Vasas SC Budapesta – CS Minaur (ora 10.30, ora României); Szeged Kiskundorozsma Kezilabda SE – Hajdunanas SK (ora 12.15); CS Minaur – Oroshazi NKC (ora 14); Gardony Pazmand NKK – Szeged (ora 15.45); Vasas – Oroshazi (ora 17.30); Gardony – Hajdunanas (ora 19.15).

– Duminică, 26 ianuarie, vor avea loc meciurile de clasament: ocupantele locurilor 3 în grupe (ora 11); ocupantele locurilor 2 din grupe (ore 12.45); ocupantele primului loc în grupe (ora 14.30); festivitatea de premiere (ora 15.45).

Pentru antrenorul Costică Buceschi turneul din Ungaria reprezintă un bun prilej de a-și ține elevele “în priză”, ținând cont că meciul oficial pe care trebuiau să-l dispute în acest weekend a fost amânat. Partida pe care CS Minaur ar fi trebuit să o joace în acest weekend, în deplasare, cu Măgura Cisnădie a fost reprogramată pentru 30 ianuarie (din etapa 14). Situația a fost cauzată de faptul că Măgura Cisnădie va juca azi, în campionat, cu SCM Gloria Buzău, iar duminică, în Cupa EHF, cu Copenhaga Handball (Danemarca).

Handbaliștii de la CS Minaur își continuă pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii Zimbrilor. În acest sens, băimărenii organizează un turneu de pregătire.

La competiția care va avea loc azi și mâine în sala sporturilor “Lascăr Pană” au mai fost invitate echipele de Liga Națională Potaissa Turda (locul 2) și CSM Reșița (locul 14), alături de CSU Suceava (locul 1 în Seria A, Divizia A).

Turneul se va desfășura după următorul program:

– Azi, 23 ianuarie: CS Minaur – CSM Reșița (ora 17); CSU Suceava – AHC Potaissa Turda (ora 19);

– Vineri, 24 ianuarie:  finala mică, în care se vor întâlni învinsele din prima zi (ora 10); finala mare (ora 12).

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here