TUPEU – Se plimba prin Baia Sprie cu maşina plină cu ţigări de contrabandă

1496

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic, pe raza oraşului, un autoturism cu care erau transportate 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar şoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În noaptea de 19 spre 20 aprilie, poliţiştii din Baia Sprie care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Câmpului din oraş. La volanul autoturismului a fost identificat un băimărean de 19 ani.

“În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit în portbagaj, într-un sac, 10 000 ţigarete de provenienţă ucraineană. Întrucât băimăreanul nu a putut prezenta documentele justificative, întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată şi ridicată în vederea confiscării”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi pentru tragerea la răspundere a acestora.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here