TUPEU NEBUN – Un tânăr, prins drogat la volan, în Mireşu Mare

867

Unii conducători auto îşi riscă viaţa sa, a pasagerilor şi a celorlalţi participanţi la trafic. În noaptea de miercuri spre joi, la câteva minute după miezul nopţii, pe raza localităţii Mireşu Mare, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei tineri.

“Întrucât din autoturism se simţea un miros înţepător, iar conducătorul auto avea un comportament nepotrivit, s-a procedat la controlul autoturismului şi la controlul corporal al celor trei persoane. Astfel, în scrumiera maşinii a fost găsit un rest de substanţă vegetală susceptibilă a fi o substanţă psihoactivă. Conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, a recunoscut că a fumat substanţe interzise şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, a precizat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi pentru stabilirea situaţiei de încălcare a legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, conform IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here