TUPEU DE BRACONIERI – Sălăjeni prinşi în flagrant în Ardusat, cu un căprior în portbagaj

544

Patru sălăjeni sunt cercetați penal după ce au fost depistați de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa transportând un căprior, fără să posede documente legale în acest sens.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.30, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa care efectuau activităţi de supraveghere a traficului pe DJ 108 au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Ardusat. În urma controlului, poliţiştii au găsit în autoturism un căprior mort.

“La volan a fost identificată o tânără de 28 de ani, din Zalău, iar în autoturism se mai aflau alte trei persoane din acelaşi municipiu. Întrucât nu au putut prezenta documentele legale în acest sens, căpriorul a fost ridicat şi predat DSVSA Maramureş. În cauză a fost întocmit un dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here