TUPEU CÂT ÎNCAPE – A accidentat o femeie în Sighetu Marmaţiei şi a părăsit locul faptei. Ce s-a întâmplat apoi

896

Marţi, 6 martie, la ora 23.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, rănită în urma unui accident rutier, se află pe strada Iapa din municipiu, într-un şanţ.

Poliţiştii deplasaţi de urgenţă la locul indicat au identificat-o pe victimă: o sigheteancă în vârstă de 50 de ani. Din cauza leziunilor suferite după ce a fost acroşată de un autoturism, femeia a fost transportată la spitalul din municipiu, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că victima a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism şi în urma impactului a fost proiectată în şanţ. Întrucât şoferul şi-a continuat deplasarea după ce a acroşat-o pe femeie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au demarat activităţile specifice pentru prinderea şi identificarea sa.

“Miercuri, 7 martie, a fost identificat un tânăr de 19 ani din Sarasău, bănuit de comiterea faptei, iar autoturismul implicat în accident a fost găsit abandonat, pe strada Tractorului din municipiu. Pe numele tânărului, a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea lui la răspundere penală”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here