TROFEUL CARPAȚI – România a învins Olanda și s-a calificat în finală. Tudor Botea (Minaur), printre remarcații partidei

876

În cel de-al doilea meci al Trofeului Carpați la handbal masculin, găzduit de sala Dinamo din București, România a învins Olanda cu 27-25 (11-13). Tricolorii s-au impus destul de greu în fața unei echipe calificate la CE 2020, oaspeții, care au venit la această competiție fără șase titulari (joacă în Bundesliga), conducând în min. 50 cu 22-19.

Omul meciului a fost portarul Mihai Popescu. Printre remarcații echipei României s-a numărat și tânărul Tudor Botea (CS Minaur). Băimăreanul a marcat patru goluri din șapte aruncări, a dat două pase de gol, una din care tricolorii au obținut un 7 metri (a fost faultat Dumitriu) și încă două pase foarte bune pentru Csog și Dumitriu, care au ratat în situații de unu la unu cu portarul.

Celălalt handbalist de la Minaur care a jucat în acest meci, Călin Căbuț, a marcat un gol din două aruncări și a dat o pasă pentru Negru, în urma căreia a rezultat o aruncare de la 7 metri.  Andrei Buzle nu a jucat.

În celălalt meci jucat azi la Trofeul Carpați, Macedonia de Nord a învins Algeria cu 25-24.

Mâine se dispută ultimele două partide ale turneului. În finala mică se vor întâlni Olanda și Algeria (ora 16), în timp ce România și Macedonia de Nord vor lupta pentru trofeu, de la ora 18.15.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here