EXCLUSIV AxaNews.ro – TRISTEŢE ÎN MARAMUREŞ – “Doamne fereşte de aşa ceva! Sunt în stare de şoc!”

3298

Tragedia din Jibou a şocat întreaga comunitate maramureşeană. Două din fetele decedate sunt din Sat Şugatag, comuna Ocna Şugatag.

“Sunt turbat de nervi! Sunt necăjit din cale-afară! Nu înţeleg cum s-a putut întâmpla asta! Am citit la voi ştirea şi vorbeam cu cei de la poliţie şi mi s-a zis că două îs fetele noastre. Am zis că nu pot să cred! Amândouă fetele au fost fete frumoase şi muncitoare. Amândouă vin din familii bune. Una are o mică afacere, celalată are oi şi vite. Oameni de seamă. Una din ele mai avea o soră, Pârja, cealalta avea un frate, Şteţi, fotbalist la noi. Durerea e nemărginită. Sunt şocat, le-am cunoscut pe amândouă”, a spus, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Mihai Ivaszuk, primarul comunei Ocna Şugatag.

Nu e singurul aflat în funcţie, şocat de cele întâmplate. “Suntem şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. O aşteptăm să îşi revină. Ne rugăm neîncetat pentru ea”, a spus, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Niculina Gabriela Chira, secretarul oraşului Târgu Lăpuş, despre singura victimă rămasă în viaţă.

Chiar şi forţele de intervenţie din Sălaj s-au crucit la aflarea veştii. “Nu îmi amintesc să fi avut o asemenea tragedie feroviară în ultimii ani. Suntem şocaţi, la rândul nostru”, a spus, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Cătă ŢINEGHE

Vezi şi Lista victimelor de la Jibou

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here