TRANSPORT GREU – Cantitate uriașă de alcool, fără documente de proveniență, găsită în mașina unui maramureșean

720

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au descoperit într-o mașină 120 de litri de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

În data de 24 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au oprit pentru control, în localitatea Vișeu de Jos, județul Maramureș, un autoturism marca Ford, condus de un cetățean român în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în mașină, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. Persoana în cauză, precum şi autoturismul au fost conduse la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

“În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 120 de litri alcool, iar în cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege. Cei 120 litri de alcool, au fost ridicați în vederea confiscării”, a explicat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here