TRANSFERURI – Shteriova și Cîrstea pleacă de la Minaur. Echipa băimăreană se întărește puternic

166

Echipa de handbal feminin CS Minaur se întărește puternic pentru viitorul sezon al Ligii Florilor. Multe dintre transferuri au fost anunțate cu ceva vreme în urmă și de AxaNews.ro, altele au fost aflate din presa străină sau prin intermediul paginilor de Facebook ale diferitor cluburi sau agenții de impresariat. Și presa centrală a anunțat ieri lista cu achizițiile clubului din această vară. Din păcate, conducătorii clubul băimărean nu spun nimic în legătură cu acest subiect sau nu au primit încă undă verde pentru a anunța transferurile.

Campania de transferuri efectuată de clubul băimărean implică și despărțirea de mai multe handbaliste. Ultimele două plecări anunțate sunt cele ale jucătoarelor Marija Shteriova și Oana Cîrstea, care vor juca la SCM Gloria Buzău, după două sezoane petrecute la CS Minaur. Shteriova a fost declarată anul trecut cea mai bună handbalistă a clubului.

Au mai plecat alte două jucătoare de bază. Este vorba de Sylwia Lisewska (Măgura Cisnădie) și Ana Maria Măzăreanu (Gloria Bistrița). Paulina Masna va juca la Universitatea Cluj, Camelia Hotea s-a retras din activitatea competițională, iar Larisa Tămaș va pleca și ea de la echipă.

La capitolul achiziții, CS Minaur stă foarte vine. Vor veni suedezele Mikaela Massing (Thuringer, inter stânga), Philippa Idehn (Silkeborg, portar), sârboaicele Jovana Kovacevic (Erd, inter stânga) și Jelena Lavko (Erd, inter dreapta), Ana Maria Tănăsie (Măgura Cisnădie, extremă stânga), brazilianca Larissa Araujo (U Cluj, extrema stanga) și japoneza Asuka Fujita (Borussia Dortmund, extrema dreapta).

Clubul băimărean este în negocieri și cu Eliza Buceschi și Cristina Laslo, dar discuțiile finale vor fi purtate după ce ANAD va anunța perioada de suspendare a celor două jucătoare, în urma cunoscutului caz de dopaj în care a fost implicat clubul Corona Brașov.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

4 COMENTARII

  1. Filmul acesta l-am mai vizionat odata,cu alti actori !Regizorul,scenaristul,papusarii sunt aceiasi.Inca o data preamaritul,atotputernicul si atotstiutorul,isi bate joc de suporterul baimarean.
    In primul rind pentru ca totul se face la secret,ca si cum clubul ar fi pe persoana fizica.Iluzia este folosita la maxim.Sperantele baimarenilor intr-o echipa care a ajuns la un nivel decent, dupa doi ani de mediocritate,au fost din nou spulberate.Poate ne explica si nou cineva de ce echipa de fete este mai importanta decit echipa de baiati ?Poate ne explica cineva cum vor reusi sa plateasca salarii de 8.000 de E,cind inca sunt restante mari din sezonul trecut ?Sponsorii nu se inghesuie,si pe buna dreptate,multi nu pot uita inca experientele din trecut.Si atunci de unde bani,cind criza bate la usa ?
    Binenteles solutia este una magica :CREDIT !!!Fraierii vad numai probleme,baietii destepti stiu una si buna :CREDIT !!!Oare mascarada va tine si dupa alegerile locale ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here