TRANSFERURI – Încă doi handbaliști străini la CS Minaur

388

CS Minaur își continuă campania de achiziții pentru sezonul 2019-2020 al Ligii Zimbrilor. Conform site-ului handbalvolei.ro, gruparea băimăreană i-a transferat în ultimele zile pe croatul Teo Coric (FOTO) și cehul Milan Kotrc.

Teo Coric este născut în data de 25 martie 1992 la Rijeka (Croația) și evoluează pe postul de pivot, fiind considerat un specialist al apărării. Coric vine la CS Minaur de la Metalurg Skopje (Macedonia de Nord), după ce anterior a mai jucat la RK Porec (Croația), RK Zagreb (Croația), TVB 1898 Stuttgart (Germania) și Nausser HV (Croația).

Internaționalul ceh Milan Kotrc este născut în 23 mai 1988 în Praga (Cehia) și joacă pe postul de extremă stânga. Kotrc vine la Minaur de la Bergisher HC (Germania), după ce anterior a jucat timp de zece sezoane în țara natală la HC Dukla Praga, formație cu care a evoluat în Cupa Challenge și Cupa EHF.

CS Minaur i-a mai transferat în această vară pe sârbul Janja Vojvodic (Vardar Skopje, Macedonia de Nord), cehul Tomas Cip (Tatran Preșov, Slovacia), Daniel Bera (CSM București) și Ionuț Ciobanu (CSM București). Au plecat de la echipă, până în acest moment, Tudor Marta (retras din activitate), Aleksander Markelau (Cocks Teollisuuskatu, Finlanda ), Andrei Popescu, Predrag Vujadinovic și Leonard Ștefan (CSM Făgăraș).

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here