TRANSFERURI – Două fotbaliste de la AS Independența au semnat cu campioana “U” Olimpia Cluj

127

Două fotbaliste tinere de la AS Independența Baia Mare au semnat cu multipla campioană Universitatea Olimpia Cluj-Napoca, reprezentanta României în Champions League. Este vorba de Daiana Oneț (foto) și Anamaria Filip.

Originară din Carei, Daiana Oneț a debutat în Liga 1 la AS Independența (antrenor Liviu Ivasuc) și a fost titulară în ultimul sezon. De asemenea, Daiana este componentă a naționalei României U17, după de a jucat și în reprezentativa U15.

Anamaria Filip are doar 14 ani și este considerată o junioară de mare perspectivă. La AS Independența a fost pregătită de antrenorul Octavian Dragomir.

Din păcate, AS Independența a pierdut două fotbaliste talentate, neavând în acest moment forța financiară pentru a-și păstra valorile. Dacă vrem să vedem însă partea plină a paharului, trebuie să spunem că plecarea Daianei Oneț și a Anamariei Filip la echipa campioană reprezintă o lovitură de imagine pentru AS Independența. De asemenea, este o confirmare a faptului că echipa băimăreană este una la care se muncește bine și, astfel, tinerele fotbaliste pot progresa.

Marius CÎMPIAN

foto U Olimpia Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here