TRANSFER – Diana Șamanț, de la CS Marta Baia Mare la Gloria Bistrița

425

Ocupanta locului 3 în ultima ediție a Ligii Florilor, Gloria 2018 Bistrița, a anunțat transferul pivotului Diana Ana-Maria Șamanț, de la Clubul Sportiv Marta Baia Mare. Internaționala de tineret s-a alăturat deja lotului pregătit de Horațiu Pașca, fostul secund al naționalei de senioare.

”După un an în care am avut șansa să joc la două competiții majore la nivel european a venit și marea provocare pentru mine, posibilitatea de a juca la Bistrița. Gloria 2018 este o echipă cu obiective importante, care joacă în cupele europene. Sper să pot contribui la performanțele pe care echipa le va realiza în acest an. Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean!”, a declarat Diana Șamanț, pentru site-ul oficial al clubului Gloria 2018 Bistrița.

Diana Ana-Maria Șamanț este născută în 31 august 1992 și a început handbalul în anul 2010 la LPS Banatul Timișoara, cu profesoara Adriana Bota. În 2017 s-a transferat la Clubul Sportiv Marta Baia Mare, unde a fost pregătită de soții Ioan și Ioana Marta. La ultima ediție a Campionatului Național de junioare 1, Diana Șamanț a ocupat locul 7 cu CS Marta la turneul final Valoare.

În acest an a fost selecționată în echipa națională de beach handball a României cu care a participat la Campionatul European de seniori (Polonia). De asemenea, a făcut parte din lotul reprezentativei de tineret care a jucat la Campionatul European de handbal feminin U19 de la Gyor (Ungaria), competiție la care România s-a clasat pe locul V.

Marius CÎMPIAN

foto Gloria 2018 Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here