TRAGIC – Tineri morți în noaptea de Înviere. Detalii șocante (FOTO)

386

Dublă tragedie în noaptea de Înviere. O fată de 16 ani şi un tânăr de 31 de ani au murit într-un accident groaznic la Hlipiceni, în Botoşani, notează Info Trafic 24.

Fata de 16 ani şi tânărul de 31 de ani, despre care presa din Botoşani scrie că ar fi fost iubiţi, şi-au găsit sfârşitul în noaptea de Înviere, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curte, pe raza comunei Hlipiceni.

Bărbatul se afla la volan, în timp ce fata era pasager în dreapta. Potrivit botosaninews, în autoturism, pe bancheta din spate, se mai aflau doi tineri, un băiat de 15 ani şi o fată de 18 ani.

Din motive încă necunoscute, tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat pe cupolă într-o curte de lângă drum. Cei doi au rămas încarceraţi și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoşi.

La locul accidentului au ajuns și două ambulanțe, dar și echipaje de polițiști. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tinerii din Răuseni.Potrivit botosanenaul.ro, tinerii se întorceau de la discotecă, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here