TRAGIC – Soţul unei maramureşence a decedat în Italia (FOTO)

1019

Sfârşit tragic pentru doi români, zilele trecute, în Italia. Aceştia au decedat pe şoseaua cu numărul 668 dintre localităţile Montichiari şi Ghedi, una cunoscută pentru frecvenţa accidentelor rutiere.

În momentul în care au ajuns forţele de intervenţie, a fost prea târziu pentru români. Corpurile neînsufleţite au fost scoase din maşina care se afla, sub apă, într-un canal de irigare. Primele investigaţii indică faptul că, pe o porţiune în aliniament, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în canalul de irigaţie. Cei doi pasageri, au murit înecaţi, după ce autoturismul a fost complet acoperit de apă.

# Era în divorţ cu maramureşeanca
Conform presei italiene, maşina era condusă de Mihai Măriuţei, în vârstă de 34 de ani. Acesta era căsătorit cu o femeie din Maramureş, de undeva din Ţara Lăpuşului. Împreună cu aceasta, avea o fetiţă, ale cărui fotografii le posta adesea pe reţelele de socializare. Potrivit informaţiilor, bărbatul se afla în divorţ cu maramureşeanca. Astfel că se presupune că femeia care îl însoţea ar fi noua iubită a bărbatului. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost identificată cu dificultate, întrucât nu avea documentele de identitate asupra sa.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here