TRAGERE LA SORȚI FAVORABILĂ – Adversar accesibil pentru CS Minaur în optimile Cupei României la handbal feminin

466

Azi a avut loc la sediul Federației Române de Handbal, tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin. În urnă s-au aflat 11 echipe din Liga Națională și cinci din Divizia A.

CS Minaur (locul 6 în Liga Națională, 23p) va juca în această fază a competiției pe teren propriu în compania echipei HCM Slobozia (locul 12, 4p). Băimărencele sunt favorite la calificare ținând cont de faptul că vor întâlni în fața fanilor proprii un adversar, cel puțin teoretic, inferior valoric.

Programul optimilor Cupei României:

– Rapid București (Liga Națională) – SCM Craiova (Liga Națională);

– Gloria Bistrița (LN) – SCM Râmnicu Vâlcea (LN);

– CSU {tiința București (Div. A) – SCM Gloria Buzău (LN);

– {tiința Bacău (Div. A) – Universitatea Cluj-Napoca (LN);

– HC Dinamo București (Div. A) – CSM Slatina (LN);

– CS Minaur Baia Mare (LN) – AHCM Slobozia (LN);

– Dacia Mioveni (Div. A) – CSM București (LN);

– CSM Roman (Div. A) – HC Dunărea Brăila (LN).

Meciurile se vor disputa pe terenul primelor echipe, în data de 15 februarie. Există posibilitatea reprogramării unor partide în care evoluează echipele angrenate în cupele europene, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița.

În șaisprezecimile de finală ale Cupei României, CS Minaur a eliminat din competiție pe CS Crișul Chișineu-Criș, la capătul unui meci jucat în sala sporturilor “Victoria” din Arad.

CS Crișul Chișineu Criș – CS Minaur 27-38 (9-23)

Minaur: Măzăreanu, Enache – Seraficeanu 5, Cîrstea 5, Popa 4 (1 din 7m), Kerekes 4, Szolosi 3 (1 din 7m), Lisewska 3, Conache 3, Tămaș 3 (1 din 7m), Burlachenko 2, Polocoșer 2 (1 din 7m), Rysankova 2, Borș 2. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

În aceeași fază a competiției HCM Slobozia a trecut, tot în deplasare, de CS Activ Prahova Ploiești (Divizia A) cu 24-19 (11-8). CS Minaur și AHCM Slobozia s-au mai întâlnit în acest an în campionat, în etapa a 10-a (9 noiembrie), când băimărencele s-au impus în sala polivalentă “Lascăr Pană” cu 28-25 (16-15).

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here