ACTUALIZARE – TRAGEDIE – Un vârstnic maramureșean a murit strivit de o căruță plină cu lemne

513

Tragedie în localitatea maramureșeană Botiza. Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit strivit miercuri, 10 iulie, după ce o căruță încărcată cu lemne a căzut peste el.

Incidentul grav a avut loc în zona înaltă, împădurită a comunei. Bărbatul, pe numele său Ivan D. a decedat pe loc, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei.

ACTUALIZARE – „S-a întâmplat în jurul orei 18.00. Bărbatul cobora din pădure, alături de fiul lui, aduceau lemne. Copilul lui ar fi coborât înainte, cu motocicleta, iar el a rămas în urmă, cu căruța încărcată cu lemne. Nu știm exact cum s-a întâmplat, întrucât tragedia nu a avut loc în pădure, ci pe drumul drept. Au venit de la poliție, pompieri și echipaj medical. Din păcate, a decedat. Încă nu știm cum s-a putut întâmpla totul. Au deschis polițiștii o anchetă”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Viorel Pașca, viceprimarul comunei Botiza.

Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here