ACTUALIZARE 7 – TRAGEDIE – Un tânăr asistat social de 17 ani din Sighet s-a aruncat de pe un bloc din cartierul Independenței

4853

Tragedie în seara zilei de duminică, 7 aprilie, în Sighetu Marmației. Un tânăr în vârstă de până în 19-20 ani s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje din cartierul Independenței.

Un echipaj al SAJ Maramureș a ajuns la fața locului și a constatat că leziunile suferite sunt incompatibile cu viața.

ACTUALIZARE – Conform unor surse, tânărul făcea parte din sistemul de asistență socială și protecție a copilului. Nu avea asupra lui niciun act de identitate în momentul suicidului. Actul suicidal a avut loc sub privirile riveranilor.

ACTUALIZARE 2 – Conform unor surse, tânărul avea 17 ani și era insituționalizat la CTF Eminescu și suferea de tulburări psihice grave, fiind internat, în repetate rânduri, la unități medicale de psihiatrie, pentru investigații.

ACTUALIZARE 3 – Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș, a confirmat, pentru AxaNews.ro, cele scrise mai sus. Tânărul suferea de unele tulburări psihice, ar fi împlinit 18 ani anul acesta și era cazat la CTF Eminescu. El, însă, a ales să își încheie socotelile cu viața, aruncându-se de la înălțime.

ACTUALIZARE 4 – Blocul pare a fi blestemat din acest punct de vedere. În urmă cu trei ani, un alt sighetean, suferind de o boală incurabilă, a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se din același bloc. În plus, bărbatul trecuse printr-o tragedie anterior suicidului. Fetița sa în vârstă de șapte ani a căzut, accidental, de la etajul patru al unui bloc din apropiere, situat la nici 800 de metri distanță.

ACTUALIZARE 5 – În plus, în urmă cu aproximativ cinci ani, tot o persoană minoră din CTF Eminescu, de această dată o fată, a încercat să își pună capăt zilelor, însă a scăpat, întrucât, fiind dusă de urgență la spital, medicii i-au salvat viața.

ACTUALIZARE 6 – Conform unor surse, adolescentul care a ales să își pună capăt zilelor se numește Andrei S., cu toate că, inițial, s-a vehiculat altceva.

ACTUALIZARE 7 – “Un tânăr în vârstă de 17 ani din Sighetu Marmației a decedat astăzi pe strada Independenței din oraș. Din primele informații, el s-a aruncat de pe un imobil cu zece etaje. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here