ACTUALIZARE – TRAGEDIE – Un fotbalist de la Groşii Ţibleşului şi-a pierdut viaţa

29008

Tragedie fără margini într-o familie din Maramureş. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, Florin Cosmin Sima, fotbalist legitimat la Bradul Groşii Ţibleşului a decedat vineri, 12 octombrie.

Din primele informaţii, Florin a mers la muncă în cursul zilei. La un moment dat, s-a răsturnat cu tractorul, iar vehiculul a căzut peste el. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. În pofida manevrelor de resuscitare, tânărul fotbalist a decedat, lăsând în urma sa o familie în lacrimi.

“Locuia în cătunul Valea Malului, situat între Groşii Ţibleşului şi Suciu de Sus. Practic, avea domiciliul în Suciu. Era un tânăr tare muncitor. Vestea ne-a cutremurat pe toţi”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Nicolaie Burzo, primarul comunei Groşii Ţibleşului.

În memoria lui Florin, se va ţine un moment de reculegere înaintea fiecărui meci disputat în ligile judeţene. În plus, partida programată în acest weekend, între Bradul Groşii Ţibleşului şi Suciu de Sus, din etapa a 7-a a Ligii a 4-a Sud, va fi amânată.

ACTUALIZARE – “În data de 12 octombrie, ora 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un tânăr de 21 de ani din Suciu de Sus care, în timp ce trăgea lemne cu tractorul, s-a accidentat, fiind prins sub vehicul. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş şi o ambulanţă din Târgu Lăpuş. Personalul medical a efectuat manevrele de resuscitare, fără restabilirea semnelor vitale, declarând decesul tânărului. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Marius Eftimie, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Pe reţelele de socializare a curs cu mesaje de condoleanţe pentru familia îndoliată. Prietenii şi apropiaţii s-au arătat şocaţi despre faptul că tânărul a plecat atât de repede din această lume. “Dumnezeu să te ierte, suflet nevinovat”, a scris Aurica. “Efectiv nu îmi vine să cred”, a scris şi Ioana. “Te-ai stins prea repede! Am pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. Ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens”, a scris şi Adela.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here