TRAGEDIE – Un bărbat din Oarţa de Jos a fost găsit carbonizat în pat, în urma unui incendiu violent

467

Tragedie în localitatea Oarţa de Sus, care aparţine de comuna Oarţa de Jos. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit carbonizat, după ce camera în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Joi seara, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Oarţa de Sus, judeţul Maramureş. “Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, jar căzut din sobă. Din nefericire, pompierii ajunşi la faţa locului au găsit o persoană, un bărbat de 31 de ani, decedată care a fost surprinsă de incendiu. Au ars piese de mobilier, aparatură electrocasnică dintr-o cameră a imobilului”, au precizat reprezentanţii ISU “Porolissum” Sălaj.

# Avea probleme mari de sănătate
Drama familiei a şocat întreaga comunitate. “Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 ani, cu probleme psihice. El locuia cu mama lui într-o gospodărie. Camera unde se afla băiatul a fost cea care a luat foc. Mama nu era acolo, ea a lipsit maximum 20 de minute, ca să îi aducă aşternuturi şi haine curate. În jurul orei 19.20, au ajuns pompierii. Au încercat să stingă focul, însă, din păcate, l-au găsit carbonizat în pat. Nu părea să se fi zbătut, deci ori dormea, ori a fost asfixiat de fum. El nu avea acces la sobă, exista un grătar acolo. Nu prea era lucid, date fiind afecţiunile sale, deci nu ştim ce s-a întâmplat cu precizie”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Pop, primarul comunei Oarţa de Jos.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here