TRAGEDIE – Tânărul spulberat de Jaguar era din Sighet! Un băiețel de câteva luni a rămas orfan (FOTO)

2195

Tragedie fără margini în familia unui sighetean stabilit în municipiul Cluj-Napoca. Vasile Dubovici a fost efectiv spulberat pe o trecere de pietoni din capitala Ardealului. A lăsat în urmă un băiețel în vârstă de numai câteva luni.

Accidentul mortal a avut loc marți după amiază, pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca. Sigheteanul Vasile Dubovici s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, însă nu avea de unde să știe că va fi ultimul lucru pe care îl va face.

# Cum a avut loc accidentul
Un autoturism de lux marca Jaguar avea să îl izbească în plin, bărbatul ajungând sub roțile acestuia. La volan se afla un cunoscut om de afaceri din Cluj, titrează presa locală. La volan se afla Daniel Dumitraș, patronul firmei Coratim. Acesta a spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la geam și că un alt șofer i-a făcut semn că treacă linia continuă, deși putea opta să întoarcă la sensul giratoriu de lângă parcarea de unde a ieșit. ”A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, citat de stiridecluj.ro. Conform digi24.ro, milionarul care a lovit mortal un tânăr pe o trecere de pietoni din Cluj va putea circula în continuare 15 zile, întrucât așa prevede legislația. Totuși, martorii susţin că avea viteză, a virat la stânga peste linia dublă continuă şi nu a dat prioritate la trecerea de pietoni.

# Avea un băiețel de câteva luni
În declaraţia dată după accident, omul de afaceri a spus că nu l-a văzut pe pieton din cauza stâlpului de la geam, că nu avea viteză şi că un alt șofer i-a făcut semn că treacă linia continuă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii i-au reţinut permisul şi urmează să îl anuleze. Totuşi, pentru că aşa prevede legea, i-au eliberat o dovadă cu care poate circula în continuare, timp de 15 zile. În ceea ce îl privește pe sighetean, acesta nu a mai putut fi salvat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și SMURD, însă din nefericire, leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. Tânărul lovit mortal pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii avea 33 ani, era născut în municipiul Sighetu Marmației, Maramureş, însă era stabilit în Floreşti. Ba chiar și liceul îl făcuse în Cluj, au menționat cunoscuți ai săi din Sighetu Marmației. Bărbatul lucra, de ceva timp, la o multiunațională din capitala Ardealului. Sigheteanul era căsătorit deja de doi ani, iar de câteva luni era tatăl unui băieţel. Micuțul a rămas orfan, ca urmare a unei manevre eronate a unui om de afaceri, aflat la cârma unui bolid de lux, care l-a spulberat când acesta traversa, regulamentar, strada!…

Cătă ȚINEGHE

3 COMENTARII

  1. Bineinteles afaceristul va scapa basma curata ca doar traim in romania…iar de copilasul ala orfan Dumnezeu sa aive mila si grija de el si de familia lui…Sincere coondoleante familiei si puscarie in chinuri nemernicului ucigas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here