TRAGEDIE PE ȘOSEA – Un maramureșean a provocat un accident mortal (FOTO)

525

Un accident mortal cu un maramureșean implicat a avut loc în județul vecin, Satu Mare, la începutul acestui weekend. În fapt, a fost vorba despre o coliziune între un autotren și o autoutilitară. În urma impactului, un bărbat a murit și altul a fost grav rănit.

Potrivit ISU Satu Mare, nu s-au impus manevre de descarcerare, ambele victime fiind în afara autovehiculelor la sosirea pompierilor. O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM cu policontuzii, dar conștientă. Cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

# Nu ar fi păstrat distanța față de autoutilitară
În urma cercetării la fata locului, polițiștii sătmăreni au stabilit faptul că un șofer, de 40 de ani, din orașul Tăuții Magherauș, județul Maramureș, aflat la volanul unei autoutilitare (camion) nu ar fi păstrat distanța în mers față de o altă autoutilitară (care efectua lucrări de întreținere pe marginea pârtii carosabile, tăia iarba), intrând în coliziune cu aceasta. Cea de-a doua autoutilitară era condusă de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Boghiș. Din păcate, în urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat, iar un alt bărbat, de 45 de ani, care se afla cu acesta în autoutilitară, a suferit vătămări corporale ușoare. Conducătorul auto în vârstă de 40 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier. Circulația a fost reluată pe DN 1C, între Turlung și Drăgușeni, după aproximativ două ore și jumătate.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here