TRAGEDIE – Nu a apucat să își trăiască tinerețea! A murit într-un accident teribil! (FOTO)

430

Încă un accident grav pe șosea! Efectele au fost devastatoare, iar urmările, sfâșietoare!

Noaptea trecuta, in jurul orelor 22.30 ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs in comuna Roata de Jos, localitatea Sadina. La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție din cadrul Garzii Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotata cu modul de descarcerare.

După sosirea echipajului la fata locului s-a constatat că în evenimentul rutier sunt doua autoturisme si trei persoane implicate, dintre care o persoana incarcerata (bărbat, cca. 24 ani, intr-un autototurism Opel Astra). Celelalte doua victime, ambii baieti, in varsta de cca 16, respectiv 18 ani, se aflau intr-un autoturism marca Dacia Logan. Persoana incarcerata si șoferul Daciei Logan au fost transportați la spital, ambii fiind preluați cu funcții vitale, iar pasagerul din Logan era in stop cardiorespirator la sosirea echipajelor, ca urmare a impactului si a unei hemoragii masive cauzată de sectionarea arterei femurale.

“Un echipaj SAJ a început imediat după sosirea la fata locului manevrele RCP, dar,
din pacate, nu s-a mai putut face nimic, in jurul orelor 23.30 echipajul SAJ prezent la fata locului constatand decesul victimei. Va adresăm rugămintea sa circulati cat mai prudent pentru a preveni orice potențial pericol. Viata dumneavoastră este mai importanta decat orice altceva! Viteza și neatenția la volan ucid!”, au reamintit reprezentanții ISU Giurgiu.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here