TRAGEDIE EVITATĂ – Maramureșean băut și fără permis oprit de poliție în Sighet

552

Poliţiştii sunt prezenţi şi în sezonul rece, zilnic, pe drumurile publice din judeţ. Asta pentru a fi cu ochii pe șoferii care nu respectă regulile de circulație și pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic. 

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au dat peste un bărbat în stare avansată de ebrietate şi fără permis, care conducea un autoturism pe strada Tractorului din municipiu. La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani. Testarea care a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat! Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

„Poliţiştii subliniază faptul că recent, un bărbat care a condus în stare avansată de ebrietate a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior i-a fost aplicată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar măsurile care vor fi luate în astfel de cazuri vor fi ferme de fiecare dată! Participanţii la trafic trebuie să se bucure de drumuri în siguranţă! Nu vă jucaţi nici cu vieţile participanţilor la trafic, nici cu libertatea dumneavostră!”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here