TRAGEDIA DIN SÂMBĂTA MARE – Aceasta este familia distrusă în prag de Paști! Mărturii șocante de la fața locului (FOTO)

1583

Familia Dura din Râșca, județul Cluj, a fost distrusă în accidentul de la Huedin, de un șofer bucureștean care conducea o mașină cu volan pe dreapta, a notat Info Trafic 24.

Familia Dura nu a avut nicio șansă, impactul fiind devastator. Cei doi copii, Alex, de cinci ani, și Maria, de 11 luni, au murit în urma rănilor suferite, iar mama acestora, Dorina Dura, este în stare foarte gravă.

Nicușor Dura a scăpat fără răni grave, el fiind pe scaunul din dreapta.

Șoferul vinovat de producerea accidentului nu a pățit nimic.

Tragicul accident s-a produs sâmbătă dimineața la iesire din Huedin, în jurul orei 5.30. Accidentul rutier grav de pe D.N. 1 E60 s-a petrecut la ieșire din Huedin, la Podul Vinerii.

Din informațiile de la fața locului, două autoturisme s-au ciocnit pe fondul pătrunderii pe contrasens, vinovat fiind șoferul care conducea o mașină cu volan pe dreapta.

Un copil de 5 ani a si o fetiță de 11 luni au decedat în urma impactului deosebit de violent, iar mama acestora este rănită. Copiii se aflau in autoturismul care circula regulamentar.

”Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, potrivit primelor informatii.

În autoturismul care circula regulamentar se afla o familie din comuna Râșca, județul Cluj. Cei doi copii au decedat, mama lor, care se afla la volan este rănită grav, iar tatăl, pasager în dreapta șoferului, rănit ușor.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul are 49 de ani, este din București, și a scăpat nevătămat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistentei medical de urgență ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin, în jurul orei 5 dimineața.

O femeie a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă. Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora (vârsta copiilor 5 ani și respectiv 11 luni), conform Info Trafic 24.

“Bună ca să lămurim situația cu toate ca nu prea îmi place sa comentez dar ma inervează ca lumea își tot da cu părerea fără sa fie la fata locului, am ajuns primul la familie în jur de 4:50am copii erau scoși din mașină de către tatăl lor fetita în scaun special cu centurile puse, copilașul era întins lângă, tatăl în stare de soc încerca sai maseze sa facă ceva orice striga după ajutor, doamna încarcerat conștientă dar în stare de soc și de durere și ea, am verificat copii fetita încă respira greu dar respira 100 la 100 la băiețel iam făcut respirație artificiala și masaj cardiac)(nu sunt cadru medical) avea puls dar ochii erau fixi(fără reacție la lumina), am lăsat copii și am cerut un cuțit la un șofer sai tai centura la doamna și cu un alt coleg am încercat sa tragem cumva de scaun sa eliberam presiunea de pe doamna care striga din că-ți bărbați erau acolo numai 2 au ajuta(din păcate) restul sa așteptăm să vină descarcerare și asa mai departe în loc sa ajute, bornele au fost scoase de un alt coleg deoarece ieșea fum din mașină, politia a ajuns la fata locului primi descarcerare 2 și ambulanta 3 (foarte greu se mișcă părere personala) o întrebat un pompier dacă are nu știu ce aparat și o spus încet ca nu are!!! De vina clar este șoferul celalalt era ok pe picioarele lui numai el știe ce o făcut, deoarece era linie dreapta fără curbă! Fetita o fost urcata prima în ambulanță deoarece era mai ușor nu necesita targa, la băiețel o fost montat un aparat care arata pulsul etc! Poate ca dacă am fi cu toții mai bine informații și majoritate dintre noi sa nu stam sa ne uitam ca prostii din drum la alți cum suferă sa punem mana și sa facem orice sa ajutam și sa încercăm sai calmam nu sa filmam și sa comentam degeaba poate ar trai mult mai mulți, 2)in loc sa se fure atâtea muliarde de euro sa dea la medici ambulante dotate cu de toate!! Comentariile nu-și mai au sensul copii sunt îngeri și ajung în Rai cu siguranță, putere multă la familie! :(“, a scrius M.M., un internaut care a ajuns la fața locului.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here