TRAGEDIA CU CINCI MORȚI – Ce viteză avea șoferul în momentul impactului. Se întorcea din club (FOTO)

210

Un grav accident care a avut loc la Bădeana, în Vaslui, s-a soldat cu 5 morți și 7 răniți. Trei mașini s-au izbit violent, pe Drumul European 581. Planul roșu de intervenție a fost activat.

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au vârstele între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Şoferul acesteia, Bogdan T., avea 31 de ani şi în momentul producerii accidentului avea 110 km la oră.

A intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar şi în care erau două familii ce se întorceau din vacanţă din Grecia. Şoferul acesteia a murit şi el, soţia lui e în comă, iar fetiţa lor de 13 ani e rănită.

Bogdan T. era din comuna Gohor, judeţul Galaţi, şi se întorcea de la discotecă, alături de un grup de prieteni: Iulian (26 ani), Maria (17 ani), Gabriela(19 ani) şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi se pregătea de admiterea la liceu. Singura scăpată cu viaţă e Mădălina, care este însă în comă.

Bogdan era tatăl unui băieţel, iar în august urma să facă nunta cu iubita lui.

A treia mașină lovită în accidentul din Bădeana avea ca ocupanți doi soți din Bulgaria, un tânăr de 35 de ani și o tânără de 32 de ani, care au fost răniți.

Sursa – observator.tv

Citește și

PLAN ROȘU – Din 12 victime, 7 au scăpat cu viață. Accident groaznic (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here