ACTUALIZARE 3 – RUSH HOUR – Două accidente în centrul Băii Mari, la distanță mică unul de altul, la oră de vârf (GALERIE FOTO)

453

Accident matinal, azi, 12 septembrie, în jurul orei 07.00. O coliziune auto a avut loc în intersecția bulevardelor București și Republicii din Baia Mare, la Tipografie.

Încă nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier, nici dacă au fost victimele, însă suspiciunea este că a fost vorba despre o neacordare de prioritate. Mai mulți oameni încearcă să îndepărteze un autoturism avariat (lovit în dreapta spate) de pe carosabil. Un alt autoturism se afla deja pe trotuar.

Întrucât a început deja școala, aceasta este o oră de vârf, cu trafic intens. Fiind vorba despre o intersecție importantă din centrul orașului, putem spune că circulația este îngreunată.

ACTUALIZARE – La ora 09.00, semafoarele nu erau funcționale, încă, în intersecție, astfel că șoferii sunt sfătuiți să manifeste atenție sporită.

ACTUALIZARE 2 – “Primele verificări au relevat că o femeie care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Baia Mare, a pătruns în intersecția semaforizată pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe bulevardul București de un bărbat. În urma impactului, un pasager din autoturismul condus regulamentar a fost rănit și transportat la spital. Totodată a fost avariat semaforul. Șoferii au fost testați și nu se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 3 – Un al doilea accident a avut loc aproximativ în aceeași zonă, mai exact lângă Center (intersecția cu strada Cosmonauților).

“Cel[lalt accident s-a produs după ce un șofer a efectuat un viraj de întoarcere încălcând marcajul dublu continuu. Nicio persoană nu a fost rănită. Șoferul a fost sancționat contravențional”, a declarat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

Foto – Carla-Diana Lăpușan, Cristian Gherghel, Cătălin Stan, Aurelia Buda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here