TRAFIC DE DROGURI – Cocaină descoperită la Sighet

53

Droguri în valoare de circa 43.000 euro descoperite la Sighet. În fapt un sighetean a fpst prins înflagrant în timp ce a ridicat un colet cu droguri. Totul s-a întâmplat în 13 octombrie, iar acțiunea a fost făcută de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. -B.T. Maramureș.

Poliţiştii au descoperit în interiorul coletului 6,16 kilograme de cannabis și 49,7 de grame de cocaină, în valoare de aproximativ 43.000 de euro. Întreaga cantitate de droguri a fost indisponibilizată. De asemenea, au fost ridicate 2 telefoane mobile și mai multe înscrisuri care au legătură cu cauza. 3 persoane au fost audiate, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de bărbatul depistat în flagrant delict.

În baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T.- B.T. Maramureș a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă”, spun polițiștii maramureseni.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Dragoș HOJDA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here