TOTAL INCONȘTIENȚI – Alcoolemii de dosar penal pe șoselele din Maramureș

283

Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier, influenţând în mare măsură producerea accidentelor de circulaţie! Nu conduceți sub influența alcoolului! Polițiștii rutieri au depistat marți, 7 mai, doi bărbați care au condus autovehicule pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Marți dimineaţă, la ora 7.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au depistat un bărbat de 52 de ani care, sub influența alcoolului, conducea un autoturism pe strada Transilvaniei din municipiu. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Borşa, care efectuau verificări pe strada Ştrandului, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din oraş. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Conform procedurii, în cazul celor doi bărbaţi depistați conducând sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here