TOMAS RYDE – „România are handbaliste fantastice. Sunt fericit că am fost antrenorul Cristinei Neagu și a celorlalte fete”

1603

Tomas Ryde nu mai este antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, fiind demis ieri în cadrul ședinței Comisiei Tehnice a Federației Române de Handbal. Tehnicianului suedez i s-au reproșat locul 12 obținut de tricolore la ultima ediție a Campionatului Mondial, selecția și jocul slab prestat de România în Japonia.

Suedezul a anunțat și pe pagina lui de Facebook că a fost demis, păstrând un ton civilizat și pozitiv, lucruri care-l caracterizează.

„După 37 de ani de antrenorat am fost concediat. Ce strategie trebuie adoptată pentru calificarea la Jocurile Olimpice și Campionatele Europene și cine ar trebui să o elaboreze nu se știe încă. România are handbaliste fantastice. Sunt fericit că am fost antrenorul Cristinei Neagu și a celorlalte fete. Șanse de calificare la Jocurile Olimpice există. Viața continuă. Fii amabil și deschis!”, a scris Tomas Ryde.

Suedezul a primit multe mesaje de încurajare, printre cei care au lăsat comentarii numărându-se Per Johansson, antrenorul Muntenegrului, și Kim Rasmussen, fostul antrenor al Ungariei.

Antrenorii nominalizați pentru a prelua postul de antrenor principal al reprezentativei de seniori a României sunt Florentin Pera, Bogdan Burcea, Adrian Vasile și Aurelian Roșca.

Marius CÎMPIAN

foro gsp.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here