TOAMNĂ ROCK ÎN BAIA MARE – Reveniri, trupe noi şi distracţie din plin

1890

Gata cu vacanţa, distracţia de vară, nopţile pierdute. Toată lumea începe încet, încet să revină la obiceiurile avute de dinainte de vacanţa de vară. Elevii se pregătesc de un nou an şcolar, autorităţile de venirea iernii, iar băimărenii se pregătesc de o serie de concerte rock de toamnă. Şi vor avea ce vedea, la cum stau lucrurile acum. 

Iubitorii muzicii rock vor avea ocazia în toamna aceasta să îi (re)vadă pe cei de la Legion, în 29 septembrie aceştia urmând a susţine un concert în Baia Mare, Shadows Rock Bar, alături de o trupă maghiară, Omega Diatribe. În 14 septembrie, aceeaşi locaţie, îi vom vedea la lucru pe cei de la Before I Die, trupă locală de metalcore: “Piese noi, atmosfera incendiară şi 5 băieţi mascaţi pe care sigur nimeni nu-i ştie. Vă aşteptăm în număr cât mai mare ca să vă luaţi doza de coreală!”.

Vom avea şi trupe străine. Baia Mare a fost inclusă în rândul oraşelor unde cei de la Pokerface vor susţine toamna aceasta concerte. Rockerii locali vor vedea trupa de thrash metal Pokerface în 22 septembrie, municipiul reşedinţă de judeţ fiind ultimul din cele opt oraşe unde trupa va susţine concerte în cadrul turneului care va debuta în 14 septembrie, la Zalău: “Salutare Romania! Pregatiti-va de niste show-uri foarte speciale! Asteptam cu nerabdare sa va vedem/revedem, si sa dam de un mosh pit de zile mari!”.

Aşadar, 14 septembrie Before I Die, 22 septembrie – Pokerface, 28 septembrie – Legion, 7 octombrie – Sinoptik, 12 octombrie – SKank, 20 octombrie – Prefix TM, 26 octombrie – Masterpiece, 3 noiembrie – Untold Faith, 16 și 17 Bucovina, respectiv 7 decembrie – Kalapacs.

FOTO Pokerface/facebook

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here