TINERI INFRACTORI – Încă doi hoţi prinşi de poliţiştii maramureşeni

365

Miercuri, 14 februarie, poliţiştii Secției 1 Groși au identificat doi tineri, un băimărean de 20 de ani şi a unui sălăjean de 16 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din verificările efectuate a reieşit că cei doi tineri ar fi pătruns în curtea unui imobil din localitate reuşind să sustragă un autoturism dar şi bunuri electrice. Autoturismul sustras a fost găsit pe strada Mihai Viteazu din localitate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Un alt furt le-a fost sesizat poliţiştilor din Șomcuta Mare. Administratorul unei societăţi comerciale a declarat că joi, la ora 16,40, persoane necunoscute au sustras suma de 800 lei din casa de marcat a magazinului pe care îl administrează.

“În urma activităților desfăşurate, poliţiştii au identificat un tânăr din Coltău, bănuit de comiterea faptei. Asupra lui au fost găsiţi banii sustraşi, aceştia fiind restituiţi părţii vătămate. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here