TIBOR SELYMES (CS MINAUR) – “Pentru a ajunge în Liga 1 nu este suficient să avem o echipă bună, este nevoie și de infrastructură”

1050

CS Minaur va lua startul în returul Ligii 3 la fotbal cu un staff impresionant. Alături de antrenorii Dorin Toma (principal), Paul Ungureanu (secund) și Marius Marian (cu portarii) și directorul sportiv Cosmin Filip au fost aduși la echipă Romulus Buia (consilier tehnic), Tibor Selymes (director de imagine) și Florin Darida (manager sportiv).

Component al Generației de Aur, Selymes este dispus să ajute echipa CS Minaur să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc, dar spune că echipa trebuie să beneficieze de o bază sportivă corespunzătoare.

„Vrem să ajungem în prima ligă, dar până atunci avem un pas foarte important de făcut, să promovăm din Liga 3 în Liga 2. Am adus la echipă fotbaliști de valoare. Unii dintre ei au jucat sute de meciuri în Liga 1 și cred că ne pot ajuta să promovăm la finalul actualului sezon în Liga 2. Apoi, pentru a ajunge în Liga 1 avem nevoie și de infrastructură. Nu este suficient să avem o echipă bună, cu jucători de valoare”, a declarat Tibor Selymes în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat la Primăria Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here