TENTAȚIA E MARE! – A găsit un portofel în Baia-Sprie și s-a gândit să cheltuie banii găsiți

271

Banii pot fi o tentaţie şi poate că nu le este tocmai uşor celor care găsesc sume consistente sau bunuri de valoare să aleagă calea legală, şi morală, de a-i restitui proprietarului sau de a-i duce la poliţie.

În judeţ au fost mai multe cazuri care au demonstrat spiritul civic al maramureşenilor în astfel de situaţii însă ieri, un bărbat din Baia Sprie a ales varianta ilegală. A fost prins la scurt timp de poliţişti, iar acum este cercetat.

Mai exact, marți, 3 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat domiciliat în comuna Şişeşti şi-a pierdut portofelul pe strada Micraraion Vest din Baia-Sprie. Victima a declarat că avea în portofelul pierdut 1.000 de lei şi acte personale.

“Poliţiştii din Baia-Sprie au demarat de îndată activităţi specifice în vederea identificării persoanei care l-a luat şi recuperării prejudiciului. În câteva ore a fost identificat şi găsit un bărbat de 54 de ani, asupra căruia a fost găsită suma de 950 de lei.

Acesta a precizat că după ce a găsit portofelul a luat banii, iar actele le-a aruncat. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, a arătat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

1 COMENTARIU

  1. Daca omul declara ca nu stie sa citesca …Ce face-ti?Nici de cum inchisoar enu trebuie avuta in vedere,mai ales daca omul e mai necajit.Are destule probleme.Ar fi pacat asa ceva dar trebuie bine explicat la om ce trebuie sa faca si pe viitor sa nu se mai repete.Omul a cui sant banii il poate ierta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here