TENSIUNI LA CS MINAUR? – Dorin Toma: “Nu vreau să comentez nimic, trebuie să pregătim în liniște returul cu ACS Recea”

89

Duminică 9 august va fi cunoscută echipa care va reprezenta Maramureșul în viitorul sezon al Ligii 2 la fotbal. De la ora 17.30, ACS Recea și CS Minaur se vor duela într-un meci care, cel puțin teoretic, promite să fie plin de suspans, în manșa a doua a barajului de promovare. Partida tur, disputată miercuri, 5 august, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 2-1 (1-0).

Promovarea în Liga 2 la fotbal este în acest moment o problemă de totul sau nimic la CS Minaur, club care nu concepe să nu joace în sezonul următor în Liga 2. Din câte se pare, presiunea cea mai mare apasă pe umerii antrenorului principal Dorin Toma, căruia i s-ar fi cerut chiar demisia la finalul meciului tur cu ACS Recea, conform surselor baiamaresport.ro.

„Nu vreau să comentez nimic în legătură cu această problemă, deoarece avem nevoie de liniște pentru a putea pregăti așa cum trebuie meciul de duminică. De luni încolo putem vorbi.

În acest moment avem avantajul că am câștigat meciul tur. Am condus cu 2-0 și am avut încă două-trei ocazii mari prin Tutuța, Bud, Batin și Șter. Din păcate la final am comis câteva greșeli în lanț, care au pornit de la o lovitură liberă executată de noi. Se mai întâmplă. Trebuie să ne concentrăm mult mai mult la joc și să analizăm ce am greșit. Pornim cu un avantaj înaintea meciului cu Recea, avem un gol avans față de adversari. Așa cum am anticipat este vorba de două jocuri foarte aprige cu ACS Recea. Față în față se află două echipe foarte bune”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Dorin Toma, antrenorul principal al echipei CS Minaur Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here