TENSIUNI ÎN PSD – Primarul Cavnicului, Vladimir Petruț, cere demisia lui Liviu Dragnea și a Guvernului

2116

Atac fără precedent la adresa președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, din partea unui membru PSD. Într-o postare pe Facebook, primarul Cavnicului, Vladimir Petruț, nu se ferește să îl catalogheze pe Liviu Dragnea drept „penal” și îi solicită demisia din fruntea partidului.

Vladimir Petruț nu o cruță nici pe Viorica Dăncilă, pe care o vrea plecată de la conducerea Guvernului, alături de minștrii actuali.

„Nu pot să cred că în anul 2018, această țară mândră și frumoasă este condusă în continuare, indirect, de condamnatul penal Livu Dragnea.
Dragi colegi din PSD, ce o să le spuneți în perioada imediat următoare cetățenilor dar mai ales copiilor voștri? Că ați preferat să fiți părtași la distrugerea României, decât să luați o atitudine împotriva acestei conduceri care distruge țara și partidul?!
Solicit de urgență demisia condamnatului penal Liviu Dragnea din funcția de președinte al Partidului Social Democrat și implicit a Guvernului condus de Viorica Dăncilă, care, a demonstrat că face parte din categoria celor mai proști oameni politici din istoria României”, a scris Vladimir Petruț pe Facebook.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

2 COMENTARII

  1. Jos palaria pentru acest om care a avut curajul sa se ridice si sa spuna lucrurilor pe nume! Ma tot intreb ca lingaii maramureseni din PSD,gen Liviu Pop sau Zetea ce vor face dupa ce penalul Drac-nea va pica??! Pe cine vor mai linge in dos ca sa ramana in functii??!

  2. Petruț spune: „Guvernului condus de Viorica Dăncilă, care, a demonstrat că face parte din categoria celor mai proști oameni politici din istoria României”. Oare Petruț ce a demonstrat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here