TEMA CENTENARULUI – România păstrează componenta de turism cultural

504

România păstrează tema centenarului şi pune în valoare componenta de turism cultural la ITB (Internationale Tourismus Borse) Berlin, care se desfăşoară în capitala Germaniei în perioada 7 – 11 martie 2018.

“Standul Ministerului Turismului din cadrul Târgului de Turism de la Berlin este unul dintre punctele de atracţie ale expoziţiei germane. Întins pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, standul României păstrează tema centenarului şi pune în valoare componenta de turism cultural a ţării noastre”, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului, remis Agerpres.

Standul reuneşte 40 de co-expozanţi, agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care vor completa oferta turistică a României, de la circuite culturale, la drumeţii, turism de aventură, sejururi pe litoral şi în Delta Dunării.

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a participat, alături de Ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, la deschiderea Târgului de Turism ITB Berlin, cel mai mare eveniment de profil din Europa.

Pe parcursul Târgului din Berlin, ministrul Turismului va avea întrevederi cu reprezentanţi ai pieţei turistice din Germania, ocazie cu care vor fi abordate teme precum potenţialul turistic al României şi oportunităţile aferente.

Ministrul Turismului va participa la Reuniunea Miniştrilor statelor membre ale Organizaţiei Mondiale a Turismului implicate în proiectul “Silk Road” ( “Drumul Mătăsii”). Obiectivul programului este de a creşte beneficiile turismului, precum şi de a promova şi conserva patrimoniul natural şi cultural de-a lungul rutei.

Vizitatorii vor fi atraşi la standul României şi prin momente artistice inedite oferite de ansambluri folclorice, meşteri populari, precum şi de câştigătorii selecţiei naţionale a Eurovision, trupa Humans.

Sursa – Agerpres

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here