Telekom Romania renunta la colaborarea cu Orange Romania

347

Scriam nu de mult ca Telekom si Orange colaboreaza si se ajuta reciproc. Mai pe scurt, Telekom se folosea pana acum de reteaua 4G a lui Orange pentru a oferi o acoperire cat mai mare, iar Telekom le-a oferit celor de la Orange accesul la infrastructura pentru fibra optica. Oficial lucrurile se schimba.

 

Telekom nu renunta definitiv la colaborarea cu Orange Romania. Le ofera in continuare acces la fibra lor optica. Insa decid sa puna stop colaborarii pe partea cealalta.

Sunt aproape 3 ani de colaborare, totul incepand prin 2016. Acum pare ca Telekom a crescut si a inceput sa mearga singura in 2 picioare si nu mai are nevoie de Orange. Spun ei ca si-au dezvoltat propria retea 4G.

Între timp, rețeaua noatră de telefonie mobilă s-a extins și a ajuns la nivel bun de acoperire. Din acest motiv, continuarea acordului prin care utilizam rețeaua de telefonie mobila Orange nu mai era necesară și am întrerupt-o. Continuăm să furnizăm la Orange România servicii de acces la rețeaua de fibră optică”, a anunțat șeful grupului Telekom România, Miroslav Majoros.

Sursa: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here