TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Spectacol ce militează împotriva abuzului fizic și emoțional

284

Vineri, 1 septembrie, la ora 19, la Teatrul Municipal din Baia Mare (sala Studio) va fi prezentată piesa “Cirque du verite”. Spectacolul, scris și regizat de Alexandru Teodorescu, este un onewoman show cu actrița Codruța Varadi.

“Cirque de verite” face parte din proiectul “Ef(f)ect –Af(f)ect”, elaborat de Asociația “Mise en Scene” și finanțat Administrația Fondului Cultural Național.

“Proiectul are o arie de acoperire consistentă la nivel național și își propune să inițieze și să materializeze o formă de conștientizare a pericolelor generate de abuzul fizic și emoțional.

<<Ef(f)ect-Af(f)ect>> este o inițiativă a Asociației <<Mise en Scene>> și a trupei independente de teatru Re-Act, împreună cu Centrul Pentru Identitate și Promovare Culturală.

La finalul spectacolului se va desfășura o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, cu participarea unui moderator de formație psiholog”, precizează reprezentanții Asociației <<Mise en Scene>>.

Intrarea spectactorilor este liberă.

Spectacolul “Cirque du verite” a fost prezentat deja publicului din Cluj-Napoca și din Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional Fringe Sibiu 2016, dar și la Gala Actorului Independent Sibiu 2016.

De asemenea a fost jucat în acest an în Cluj-Napoca, București, Zalău, Sibiu, Turda, Buziaș, Suceava și Bistrița.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here