TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Programul de săptămâna viitoare

358

Marți, 23 octombrie, de la ora 19, se va juca spectacolul „Edmond”, de David Mamet, în regia lui Andrei Dinu. Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat în cadrul Galei premiilor UNITER, la secțiunea ”Debut”. Spectacolul, nerecomandat persoanelor sub 16 ani, se joacă cu publicul pe scenă și durează 110 minute (fără pauză).

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 19, la Sala Studio este programată piesa „Crima din strada Lourcine”, de Eugene Labiche, în regia lui Victor Olăhuț. Spectacolul durează 70 de minute (fără pauză).

Vineri, 26 octombrie, de la ora 19, va fi jucată piesa ”Dragă Doamnă Profesoară”, de Ludmila Razumovskaia, în regia lui Andrei Măjeri. Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă și durează 80 de minute (fără pauză),

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11, copiii sunt invitați, la Teatrul de Păpuși, la o întâlnire cu „Punguța cu doi bani”. Spectacolul durează 60 minute (fără pauză).

În aceeași zi, de la ora 19, la Sala Studio, se joacă spectacolul ”Ursul”, după A. P. Cehov, în regia lui Doru Fârte. Piesa durează 60 minute (fără pauză).

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here