TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Prima premieră a anului

272

Teatrul Municipal Baia Mare prezintă vineri, 15 februarie, la ora 19, premiera spectacolului “Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de băimăreanul Norbert Boda.Spectacolul se joacă la Sala Studio și durează 90 de minute.

“<<Suicidal>> explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unei emisiuni de televiziune <<dedicată exclusiv sinuciderii. Cu sinucigași, despre sinucigași, pentru sinucigași și pentru cei pasionați de sinucidere>>. Acestă emisiune are un aspect atemporal, iar poveștile sinucigașe sunt cercetate și exploatate din mai multe perspective. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele șI poveștile personajelor”, este prezentarea piesei, făcută de reprezentanții Teatrului Municipal.

Din distribuție fac parte: Alex Macavei, Andrei Han, Sanda Savolszky, Wanda Farkas, Dragoș Călin, Alexandra Vanci și Norbert Boda.

Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Următoarea reprezentație este programată duminică, 17 februarie, la ora 19.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here