TEATRU JUCAT DE LICEENI – Un nou spectacol al trupei “TheSnoop” Baia Mare

251

Asociația Artspot Baia Mare, împreună cu trupa “TheSnoop” Baia Mare prezintă o nouă producție teatrală. Este vorba de piesa “Bine, mamă…”, după ”Soacra cu trei nurori”, de Ion Creangă. Spectacolul va fi prezentat, în premieră, azi, 23 aprilie, la ora 19, la Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși.

“O mare parte dintre noi ne confruntăm la vârsta adolescenței cu întrebarea <<tu ce vrei să devii în viitor?>>. Se întâmplă deseori ca tinerii să aibă un răspuns, iar părinții altul… De aici pornește tema spectacolului nostru. Pe baza realității ce ne înconjoară am creat un scenariu colectiv la care fiecare și-a adus aportul.

Subiectul nu este unul ușor de tratat, ambele tabere având uneor dreptate, alteori nu, dar ne folosim de el pentru a-l înțelege și pentru a ne înțelege unul pe altul mai clar. Cu această ocazie ne întrebăm cât de bine sau cât de grav este să știi sau să nu știi ce vrei să devii de la vârsta adolescenței.

Poți alege la 16 ani ce vrei să faci pentru tot restul vieții? Căutăm și vedem!”, este prezentarea piesei “Bine, mamă…”, făcută de membrii trupei “TheSnoop” Baia Mare.

Din distribuție fac parte Delia Timiș (mama Bejan), Edy Markis (tata Bejan), Darius Bumbar (Francesco Bartolomeo), Alexia Tau (Ariana Bejan), Tina Tătaru (Ambra Bejan), Horea Floruț (Ionuț Sărăcescu), Francesca Hojda (Alis Bejan) șI Anand Sergiu Donca (spectator invitat).

Coordonatorul trupei “TheSnoop”, formată din elevi ai Colegiului Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare, este Dragoș Călin, actor la Teatrul Municipal Baia Mare.

În deschiderea spectacolului este programat un mini-concert susținut de Francesca Hojda și Horea Floruț.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here