TBC – Postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, scos la concurs

395

Postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare a fost scos la concurs de către Consiliul de Administrație al unității medicale, iar actualul manager, Gabriela Hofer, a declarat că se va înscrie și el. “Cu siguranță că o să mă înscriu. Contractul actual expiră în data de 15 martie, așa că pe bună dreptate Consiliul de Administrație s-a mobilizat cu organizarea concursului.

Au trecut 3 ani deja…”, a declarat Gabriela Hofer. Candidații care doresc să ocupe funcția de conducere au timp o lună să-și depună dosarele, între 14 ianuarie și 14 februarie. Concursul pentru postul de manager va avea loc în perioada 17-27 februarie și va consta în două etape. Data afișării rezultatelor finale ale concursului este 3 martie.

Spitalul va pune în funcțiune un computer tomograf

Actualul manager a precizat că, printre planurile de viitor pentru anul acesta, spitalul are în vedere trei proiecte importante. Unul dintre ele se referă la punerea în funcțiune a unui Computer Tomograf (CT). “În acest an ne dorim, punerea în funcțiune a CT-ului și demararea lucrărilor pe cele două proiecte aprobate din fonduri europene: de  anvelopare termică a spitalului – creșterea eficienței energetice a spitalului- și extinderea și dotarea ambulatorului integrat a spitalului pe 4 nivele. În mai ne dorim să începem lucrările. Va fi și un concurs pentru ocuparea postului de medic specialist radiolog cu competență în CT, iar examenul are loc în 20 ianuarie”, a declarat Gabriela Hofer, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare.

Cristina LUP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here