TAXIMETRIE ILEGALĂ – 13 “rechini” ai șoselelor, „urecheați” de polițiștii maramureșeni

688

Odată cu crimele care au zguduit Caracalul și, totodată, țara întreagă, a pus pe tapet o problemă despre care se cunoaște, dar parcă a fost, cumva, tolerată, în ultimii ani – taximetria ilegală. „Rechini” ai șoselelor se găsesc peste tot în Maramureș, iar asta și din cauza rețelei de transport rutier insuficiente pe anumite trasee.

Acțiunea care vizează „pirații” este în plină desfășurare în Maramureș. Până la mijlocul zilei de 7 august, 13 șoferi care se ocupă cu transportul ilegal de persoane au fost depistați și sancționați de polițiștii maramureșeni.

“Sancțiunea principală a amenzii a fost între 1.000 și 5.000 de lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, în temeiul Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

Citește și

JOCUL CU FOCUL – Metoda “ia-mă, nene” e la modă în Maramureș. Rechinii șoselelor au numai de câștigat. Bonus – suspiciuni de viol în Sighet

LA CONTROL – Rechinii din Maramureș, vizitați de polițiști (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here