TAXE AUTO – Maramureșenii care nu și-au primit banii, chemați la Finanțe

2370

Maramureșenii care nu și-au primit înapoi banii pe fostele taxe auto sunt așteptați în aceste zile la Administrația Finanțelor Publice Maramureș pentru a-și clarifica situația.

Administrația Finanțelor Publice Maramureș ține să arate că „având în vedere restituirile masive privind fostele taxe auto reglementate de prevederile OUG nr. 52 / 2017 modificată şi completată la zi, din perioada imediat urmatoare, Conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş invită de urgenţă la sediul acesteia din Baia Mare, str. Serelor, nr. 2A, precum şi la celelalte sedii ale subunităţilor fiscale din judeţ aflate în Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Tg. Lăpuş, de care aparţin ca domiciliu fiscal, pe toti contribuabilii care au plătit aceste taxe si încă nu au beneficiat de restituirea lor, pentru a comunica organelor fiscale eventualele modificări intervenite de la data depunerii cererilor de restituire si până în prezent, mai cu seamă în ceea ce priveşte contul bancar indicat care între timp fie că a fost închis, fie că a suferit alte modificări”.

„Menţionăm că acest lucru este imperios necesar pentru a evita situaţia ca banii restituiţi să nu ajungă la destinaţie şi să fie returnaţi unităţilor fiscale ale ANAF”, susține ANAF.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here