SURPRIZE – Echipele de fotbal din ligile a IV-a și a V-a vor primi un echipament complet

276

Fotbalul din ligile județene este cum este. Fiecare echipă se zbate să obțină rezultate bune, rezultate care să le aducă o șansă în plus la obținerea de bani de la administrațiile locale. Consiliul Județean a anunțat că fiecare echipă de fotbal din eșaloanele patru și cinci din județ vor primi câte un echipament sportiv, banii fiind deja alocați.

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a celei mai recente ședințe extraordinare de Consiliu Județean a fost cel privind repartizarea pe destinații a sumei aprobate din bugetul propriu al județului Maramureș, pe anul 2019, pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non profit de interes general, în domeniul sportului. Este vorba despre o sumă dublă față de anul 2018, când s-au alocat două milioane de lei, aleșii județeni votând ca, în 2019, suma de fie de patru milioane de lei, din care două milioane de lei vor fi direcționați pentru susținerea cluburilor și asociațiilor sportive de prim eșalon, iar un milion de lei pentru cele din eșaloanele secundare.

”Din suma rămasă, de un milion de lei, 500.000 de lei vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipament sportiv pentru toate echipele de fotbal din eșaloanele patru și cinci din Maramureș, respectiv un echipament complet pentru fiecare fotbalist legitimat la un astfel de club sportiv. Diferența de 500.000 de lei va rămâne în rezervă, pentru a putea fi alocată, în continuare, acolo unde va fi necesar. Pe viitor îmi doresc ca instituția Consiliului Județean Maramureș să identifice modalitatea de a îndruma copiii și juniorii înspre performanță”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here