SUB FORMĂ DE ÎMPRUMUT – Două jucătoare de la “U”-Olimpia Cluj vor juca la ACS “Fotbal Feminin” Baia Mare

62

ACS “Fotbal Feminin” (fostă AS Independența) Baia Mare, cea mai nouă echipă din peisajul sportului maramureșean, a început pregătirile pentru sezonul 2020-2021 al Ligii 1 la fotbal feminin, sub comanda antrenorilor Liviu Ivasuc (principal) și Daniel Gherasim (cu prtarii).

După câteva zile de pregătire pe plan local, fotbalistele băimărence vor pleca în cantonament în Ungaria, unde vor disputa și câteva meciuri amicale în compania unor echipe din prima ligă maghiară. Sezonul 2020-2021 al Ligii 1 de fotbal feminin din România va debuta în luna august.

#Întăriri de la echipa campioană

În această vară, echipa băimăreană a pierdut două tinere extrem de talentate, Ana Maria Filip (14 ani) și Daiana Oneț (16 ani), care au plecat la multipla campioană a României, Universitatea Olimpia Cluj-Napoca.

La schimb, au venit la ACS “Fotbal Feminin” Baia Mare de la echipa clujeană, sub formă de împrumut, alte două jucătoare. Este vorba de Cristina Paștea (atacant, 17 ani, născută în Sibiu) și Dariana Indrei (mijlocaș, 22 ani, născută în comuna Hărău, jud. Alba) – FOTO. Ultima dintre ele are mai multe selecții în loturile naționale ale României, la diferite categorii de vârstă. De asemenea, a jucat cu Universitatea Olimpia Cluj-Napoca în UEFA Women’s Champions League.

“ACS <<Fotbal Feminin>> Baia Mare poartă tratative și cu alte alte sportive din țară, dar și de la campioana țării, venite pe fondul parteneriatului de zece ani existent între echipa noastră și Universitatea Olimpia Cluj-Napoca”, precizează reprezentanții clubului ACS “Fotbal Feminin” Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here