STRANIERI INFRACTORI – Un bărbat şi o femeie, ambii din Sălaj, localizaţi în Maramureş. Vezi ce au făcut

319

În data de 13 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Satu Mare.

O sălăjeancă de 20 de ani, condamnată la doi ani închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă, a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare şi încarcerată.

“Tânăra a fost depusă în Penitenciarul Gherla în vederea executării pedepsei”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

# Tâlhărie şi furt în Târgu Lăpuş
Tot miercuri, 13 martie, poliţiştii din Târgu Lăpuş au identificat un bărbat din comuna Gârbou, judeţul Sălaj, bănuit că a comit pe raza oraşului o tâlhărie şi un furt.

“Cercetările şi verificările efectuate cu privire la cele două fapte sesizate au relevat că la începutul acestei luni, bărbatul identificat i-ar fi solicitat unui bărbat din Târgu Lăpuş, care se afla pe strada Liviu Rebreanu din oraş, o sumă de bani pentru a-şi cumpăra alcool. Întrucât a fost refuzat, bărbatul din Sălaj i-a sustras prin violenţă suma de 1.360 de lei pe care o avea asupra sa, după care a fugit”, a arătat Florina Meteş.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor a rezultat faptul că în data de 7 martie, cel în cauză a sustras un calorifer din scara unui bloc situat în Piaţa Eroilor din oraş. În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie şi furt.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here