SPARGERE LA ARDUSAT – Opt puștani au furat bunuri de circa 7.000 de lei dintr-un local

743

Poliţiştii din Baia Sprie, în urma activităţilor informativ-operative, au identificat un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea unui furt  produs pe raza localităţii Baia Sprie. Reclamația a venit din partea unei femei de 40 de ani din oraș, care a sesizat poliția că persoane necunoscute i-au sustras o poşetă în care se aflau mai multe bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Potrivit IPJ Maramureș, poliţiştii au recuperat o parte din bunurile persoanei vătămate. Polițiștii maramureșeni au mai anunțat că în data de 26 mai, la Ardusat s-a dat la spargere, persoane necunoscute reușind să pătrundă în incinta unui local de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 7.000 lei.

„În urma activităților specifice efectuate de către poliţiştii Postului de Poliție Comunal Ardusat, au fost identificați 8 tineri din Ardusat cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea furtului. Au fost recuperate o parte din bunuri, iar acestea au fost restituite persoanei vătămate. În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt şi furt calificat”, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here