ȘOSEA CU PATRU BENZI – Pas important pentru realizarea Centurii Metropolitane a Clujului, în lungime de 38 de km

758

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a semnat contractul cu privire la realizarea Studiului de fezabilitate, a Planului Urbanistic Zonal și a Detaliilor tehnice de autorizare a construcției pentru CENTURA METROPOLITANĂ a CLUJULUI, în lungime de 38 de km, în valoare de 150 mil euro.

“În Master Planul General de Transport al României, Centura Metropolitană (Etapa I) este prevăzută cu 4 benzi de circulație cu o lungime totală aproximativă de 38,8 km, din care aproximativ 31,3 km reprezintă drum nou, iar 7,5 km modernizare drum existent sau drum nou (se va decide la aprobarea variantei de traseu). Drumurile de legătură (Etapa II) propuse conform PUG sunt în lungime totală aproximativă de 33,6 km drumuri noi sau modernizare de drumuri existente”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

Termenul de realizare a procedurii de întocmire a studiului de fezabilitate final Etapele I și II este de 12 luni de la data prevăzută în Ordinul de începere. Perioada de realizare a studiilor și documentațiilor pentru Etapa 1 respectiv Etapa 2 se va suprapune.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here